EKE Hukuk ve Danışmanlık Ofisi | İzmir Folkart Towers

  • Anasayfa
  • Kurumsal
    • Hakkımızda
    • Sürdürülebilirlik
    • Marka ve Temel Değerler
    • Kariyer
  • Uzmanlık Alanlarımız
    • Konkordato
    • Finansal Yeniden Yapılandırma
    • Finans Kurumları ile Müzakere
    • Varlıkların ve İşletmelerin Korunması
    • Gayrimenkul Hukuku
    • Ticaret Hukuku
    • İcra ve İflas Hukuku
    • İş Hukuku ve İşçi-İşveren Hakları
    • Borçlar Hukuku
    • Ceza Hukuku
    • İdare Hukuku
    • Miras Hukuku
  • Haberler & Duyurular
  • Referanslar
  • İletişim
Pazartesi, 13 Ekim 2025 / Published in Blog

İZİKAD ve Yaşar Üniversitesi’nden Girişimcilik İş Birliği

İZİKAD ve Yaşar Üniversitesi, genç girişimcilik, sürdürülebilirlik ve toplumsal cinsiyet eşitliğini desteklemek için protokol imzaladı; İzmir’in girişimci ekosistemine katkı hedefleniyor.

Genç girişimcilik alanında önemli bir adım atan İzmir İş Kadınları Derneği (İZİKAD) ile Yaşar Üniversitesi, sürdürülebilirlik, toplumsal cinsiyet eşitliği ve yaşam boyu öğrenme alanlarında iş birliği yapmak üzere protokol imzaladı. Selçuk Yaşar Kampüsü’nde düzenlenen törende, protokole İZİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Özden Erten ve Yaşar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Levent Kandiller imza attı.

İş Birliği Detayları ve Hedefler

Protokol, üniversite ile iş dünyası arasında köprü kurarak genç girişimcilerin desteklenmesi, sürdürülebilirlik projelerinin geliştirilmesi, öğrencilerin iş dünyasıyla buluşturulması, toplumsal cinsiyet eşitliğinin güçlendirilmesi ve yaşam boyu öğrenmenin teşvik edilmesini amaçlıyor. İzmir’in girişimci kültürü ve ihracat potansiyelinden faydalanarak, iş birliğinin kente somut katkılar sağlaması hedefleniyor. İZİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Özden Erten, törende yaptığı konuşmada, “Yaşar Üniversitesi ile birlikte hem genç girişimcilerin önünü açacak hem de kadınların karar alma mekanizmalarındaki temsiliyetini artıracak çalışmalar tasarlıyoruz. Üyelerimizin bilgi birikimi ile üniversitenin akademik gücünü bir araya getirerek somut ve ölçülebilir sonuçlara odaklanacağız” dedi.

Yaşar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Levent Kandiller ise, “Birlikte daha kapsayıcı, yenilikçi ve sürdürülebilir bir gelecek için çalışmaya devam edeceğiz. Öğrencilerimizin yetkinliklerini artırırken, iş dünyasının ihtiyaçlarına yanıt veren programları çoğaltacağız. Bu protokolü, İzmir’in dönüşümüne katkı sunacak uzun soluklu bir yol arkadaşlığının başlangıcı olarak görüyoruz” ifadelerini kullandı.

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-posta listemize katılın

E-postanızı bizimle paylaşarak, Koşullarımızı ve Gizlilik Politikamızı kabul etmiş olursunuz.

Bağlantılar

Resmi Gazete

Mevzuat Bilgi Sistemi

T.C. Adalet Bakanlığı

Anayasa Mahkemesi

Uzmanlık Alanlarımız

Konkordato

Finansal Yeniden Yapılandırma

Banka ve Finans Kurumları ile Müzakere

Varlıkların ve İşletmelerin Korunması

Gayrimenkul Hukuku

Ticaret Hukuku

Uzmanlık

İcra ve İflas Hukuku

İş Hukuku

Borçlar Hukuku

Ceza Hukuku

İdare Hukuku

Miras Hukuku

Keşfedin

İletişim Bilgileri

Online Danışmanlık Sistemi

Makaleler Arşivi

Hukuki Danışmanlık

Dokümanlar

Made with ♥ by TBTCREATIVE © 2023 ekehukuk.com.tr

TOP